Ljekarne Sokač-Osmak Našice

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Ducray kozmetika
Ducray proizvodi stvoreni su 1931. godine kada je g. Albert Ducray tržištu prvi ponudio orginalne šampone za kosu koji su se odmah mogli koristiti bez prethodne pripreme, najčešće otapanja praška u vodi. Albert Ducray je tržištu ponudio individualna pakiranja šampona u bočicama za sve tipove kose. 1969. godine Laboratoriji Ducray postaju dio tvrtke Pierre Fabre.

Zahvaljujući poznavanju problema kose i valsišta, dermatološki laboratoriji Ducray razvili su Ducray-metodu koja se sastoji od dvije faze. U fazi liječenja šampon se primjenjuje tijekom 6 tjedana, dva puta tjedno i ostavi se da djeluje 3 minute. Nakon toga ide faza održavanja kada se koristi šampon koji održava rezultate faze liječenja.Ducray Anaphase šampon

E-mail Ispis PDF

... tretman za mikrocirkulaciju vlasišta i jačanje korijena kose

Opis: koristi se kao priprema vlasišta za primjenu proizvoda protiv gubitka kose. Kompleks GP4G-tokoferol potiče mikrocirkulaciju vlasišta, a kompleks B-vitamina jača korijen vlasi. Kod primjene je važna masaža vlasišta čime se tonizira koža vlasišta što omogućuje bolju apsorpciju djelatnih tvari.

Pakiranje/Uporaba: 150ml, nanijeti šampon na mokru kosu, nježno umasirati i isprati. Ponoviti postupak, uz masiranje vlasišta 2 do 3 minute te dobro isprati. Nakon pranja, a prije sušenja nanijeti proizvod protiv ispadanja kose.

Cijena:

 

Ducray Kertyol PSO šampon

E-mail Ispis PDF

... tretman tvrdokorne peruti

Opis: Namijenjen je tvrdokornoj prhuti. Uklanja naslage ljusaka na vlasištu i sprječava njihovu ponovnu pojavu. Također, smanjuje svrbež i crvenilo vlasišta.

Pakiranje/Uporaba: 125ml, nanijeti na mokru kosu, nježno umasirati i isprati. Postupak se ponovi i ostavi da djeluje 3 minute. Temeljito isprati.

Cijena:

 

Ducray Kertyol šampon

E-mail Ispis PDF

... tretman masne peruti

Opis: ovaj šampon namijenjen je masnoj prhuti koja je posljedica ljuštenja vlasišta zbog povećane proizvodnje loja. Kod masne prhuti često se javlja svrbež i crvenilo vlasišta. Aktivni sastojak ovog šampona je kertiol koji usporava ljuštenje vlasišta te smanjuje svrbež i crvenilo. Sadrži i salicilnu kiselinu koja svojim keratolitičkim djelovanjem brzo uklanja tvrdokorne ljuske dok ekstrakt biljke Sabal serrulata djelovanjem na žlijezde lojnice smanjuje mašćenje vlasišta.

Pakiranje/Uporaba: nanijeti na mokru kosu, nježno umasirati i isprati. Postupak se ponovi i ostavi da djeluje 3 minute. Temeljito isprati.

Cijena:

 

Ducray Kelual Zinc losion

E-mail Ispis PDF

... njega nakon terapeutskih šampona

Opis: koristi se svakodnevno za pojačanje djelovanja terapeutskih šampiona. Aktivna tvari su keluamid i cink-sulfat koji ubrzavaju ozdravljenje oštećenog vlasišta, smanjuju crvenilo i olakšavaju eliminaciju prhuti.

Pakiranje/Uporaba: 200ml, nježno umasirati u mokro ili suho vlasište; ne ispirati. Koristi se nakon primjene terapeutskog šampona tijekom 6 tjedana.

Cijena:

 

Ducray Kelual DS šampon

E-mail Ispis PDF

... teži oblici peruti praćeni crvenilom i svrbežom

Opis: Namijenjen je težim oblicima ponavljajuće prhuti, popraćene svrbežom i crvenilom. Ciklopiroksolamin i cink-pirition uklanjaju glavne uzročnike prhuti, a keluamid pojačava njihovo djelovanje te dubinski čisti vlasište.

Pakiranje/Uporaba: 100ml, nanijeti na mokru kosu, nježno umasirati, ostaviti da djeluje 3 minute i temeljito isprati.

Cijena:

 

Ducray Elution šampon

E-mail Ispis PDF

... svakodnevna njega kose

Opis: koristi se za redovitu i dnevnu njegu. Sadrži cink-glukonat i blagu osnovu za pranje. Štiti vlasište stvarajući zaštitini film na površini kože. Obogaćen je provitaminom B5 što mu daje regenerativni i hidratantni učinak. Koristi se u kombinaciji ili nakon dermatološkog šampona ili kao profilaksa ako je koža vlasišta osjetljiva.

Pakiranje/Uporaba: 200ml, nanijeti šampon na mokru kosu, nježno umasirati i isprati. Ponoviti postupak, ali ostaviti da šampon djeluje par minuta. Isprati.

Cijena:

 

Ducray Argeal šampon

E-mail Ispis PDF

... njega masne kose

Opis: namijenjen je njezi masne kose. Sadrži bijelu glinu koja upija sav suvišni loj te ekstrakt biljke Sabal serrulata koji direktno djeluje na žlijezde lojnice i tako smanjuje mašćenje kose.

Pakiranje/Uporaba: 125ml, šampon se nanese na mokro vlasište pomoću aplikatora, ostavi se da djeluje 3 minute uz lagano masiranje te se ispere. Postupak se ponovi još jednom.

Cijena:

 


Proizvodi

Posjete Sadržajima : 1669407